Automatisk PE Film bunt krymper innpakning og maskin

Automatisk PE Film bunt krymper innpakning og maskin

Automatisk PE filmen innpakning maskinen er egnet for innpakning av slike produkter som pop-top, mineralvann, bottles.beer,drinks etc uten nederste skuff, arbeider med PE filmen krympe tunnel å pakke varer perfekt, hele produksjonsprosessen vedtar Tyskland avansert technics

Produktdetaljer

automatisk pe filmen bunt krymper innpakning maskin

Beskrivelse:
Automatisk PE filmen innpakning maskinen er egnet for innpakning av slike produkter som pop-top, mineralvann, bottles.beer,drinks etc uten nederste skuff, arbeider med PE film krympe tunnel å pakke varer perfekt, hele produksjonsprosessen vedtar Tyskland avansert teknikk, og hoveddelene er importert fra internasjonalt kjente selskaper, kapasitet stabil og bruker lang tid, det består av syv actuating motor , gjennom samarbeid med 7 actuating motor å danne produktet fullpakket med plastfolie og flere flasker som gruppe kommer ut fra den varme krympende pakkemaskin

Teknisk parametere:

PE filmen innpakning maskin

MODELL

WD-150a

Max pakking størrelse

600 * 350 * 350 mm

Pakking hastighet

8-16bags per / m

Air tilførselstrykk

0,5-0.7Mpa

Eksterne dimensjonen

5000 × 3300 × 2100 mm

Faktisk strømforbruk

15kw/time

Materiale av krymper film

PE, PVC


0,03 ~ 0.15 MM

Detalj bilder: (PE filmen innpakning maskin)

Firmaprofil

Zhangjiagang King Machine co, Ltd, er en direkte produsent og eksportør spesialiserer vannbehandlingsanlegg, drikke fylle maskinen, pakking maskin, flaske blåse maskin, plastsprøytemaskiner og reservedeler fylling linje.
Vår fabrikk ble etablert i 1995, år med erfaring i å fylle maskinen industrien i Sør Jiangsu historie. Det er mange utviklings ingeniør fylle maskinen i vårt selskap. Vi bruker oss selv til utvikling, forskning og produksjon av flytende mat og drikke pakking og fylle industrien.
King maskin samarbeidet med mange kunder de siste årene, vi vinne tilliten til kundene fra våre produkter av høy kvalitet. Og vi ser frem til fremtidige samarbeidet med deg om våre produkter kan imponere deg dypt.

Vårt Team

Sertifisering
1. vi sende ingeniører å installasjon, igangkjøring og opplæring, ingeniører starte fra våre fabrikkområdet.
2. vi leverer under nødvendige dokumenter med maskinen:
a. maskin oppsett
b. elektrisitet diagrammet
c. maskinsertifikat
d. generelt manuell bok/vedlikehold bok

King maskinen er en av de største automatisk pe filmen bunt krymper innpakning og apparat produsenter og leverandører i Kina. Vi har introdusert mange profesjonelle operatører og teknikere, samt avansert utstyr i vår fabrikk for å gi deg presise utstyr til konkurransedyktig pris. Og tilpassede ordrer er også velkommen.

Hot Tags: automatisk PE bunt krymper innpakning og maskinen, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, tilpasset pris
Beslektede produkter

Forespørsel