Semi Automatisk Pet Flaskeblåsere

Semi Automatisk Pet Flaskeblåsere

Pet Flaskeblås, Flaske Blåsemaskin, Blow Molding Machine produsent / leverandør i Kina, tilbyr Semi Automatisk Pet Flaskeblåser, Pet Flaske Fylling Flaske Machine, God Kvalitet Plastic Machine for PE vannrør og så videre.

Produktdetaljer

King Machine er en av de største semi-automatiske produsentene og leverandørene i Kina. Vi har introdusert mange profesjonelle operatører og teknikere samt avanserte enheter til fabrikken vår for å gi deg presis utstyr til konkurransedyktig pris.

Maskinfotografier

未 标题 -1.jpg

Produktbilder

图片 12.jpgIMG_6654.JPG

Grunnleggende informasjon

Semiautomatisk flaskeblåsestøpe maskin er egnet for produksjon av PET plastbeholdere og flasker fra 100ml-5000ml, 5L ~ 25L. Det er mye brukt til å produsere den karbonerte flasken, mineralvann, karbonholdig drikkeflaske, pesticidflaskeoljeflaske-kosmetikk, brønnmunnflaske etc.
● Vedtak av dobbel sveiv for å justere mugg, tung låsemasse, stabil og rask. Adopter infrarød ovn for å varme oppførelsen, utfør rotasjonen og oppvarmet likt.
● Luftsystemet har blitt delt inn i to deler: Pneumatisk aksjonsdel og flaskeblåsedel for å møte de ulike kravene til tiltak og slag. Det kan gi tilstrekkelig og stabilt høyt trykk for å blåse store uregelmessige formede flasker.
● Maskinen er også utstyrt med lyddemper og oljesystem for å smøre maskinens mekaniske del.
● Maskinen kan betjenes i trinnvis modus og halvautomatisk modus.
● Maskinen er liten med lav investering, enkel og sikker å betjene.

Service:
Vi vil p rovide hel tegning for flaske mold. Gratis kostnad for design på mold. Vi kan hjelpe deg med å installere maskinen; Fra innstillingsmaskinen, testing, og for å kontrollere maskinen er i god stand. Kjøperen betaler de røde flybillettene og 8 0usd som lønn per person per dag.
Leveringstid:
3 0 dager ved innskudd og godkjenning til flaske tegning.
Betalingsperiode:
For maskin: 30 % T / T innskudd innen fem dager etter at kontrakten er signert mot faktura fra selger. Balansen på 70 % vil bli betalt før forsendelse .
Garanti:
Vi svarer i 12 måneder Garanti for maskinen, men det uten noen menneskelig adferd. Og gi et års gratis reservedel for klienten. Og send ingeniør til kundens selskap, hjelp med å installere maskinen, lære deres ansatte å betjene maskinen, og vi har også en privat skole som hjelper kunden til å sende sine ansatte til Kina, hjelpe dem med trening.
Kundeservice:
Vi løser problemet først på telefon, og send reservedelene med DHL, eller hvis du trenger en ingeniør på fabrikken, må du betale reiseutgifter. Hoteller, flybilletter, måltider og grunntransport og eventuelle andre utgifter knyttet til installasjon og opplæring på kundenes anlegg.
Hot Tags: Semi automatisk kjæledyr flaske blåsere, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, pris
Beslektede produkter

Forespørsel