Semi automatisk to hulrom flaske Blowing Machine

Semi automatisk to hulrom flaske Blowing Machine

KM automatiske høy hastighet flasken blåser støping maskinen er egnet for produksjon av PET plast beholdere og flasker i alle former. Det er mye brukt til å produsere den kullsyreholdige flaske, mineralvann, plantevernmidler flaske olje flaske kosmetikk, bred munn flaske og varme fyll flaske osv.

Produktdetaljer

tekniske parametere:

Element

Modell

Kapasitet Per time

Volum

Hulrom

Halsen størrelse

1

KM-A1

800-1200bph

0.1-2 L

1

≤30

2

KM-A2

500-800bph

0.1-5 L

1

≤45mm

3

KM-B2

800-1000bph

0.1-5 L

2

40-45mm

5

KM-C3

1800-2500bph

0.1-1,5 L

3

28mm - 30mm

6

KM-A2

1800-2000bph

0.1-2 L

2

≤38mm

7

KM-A4

3200-4000bph

0.1-2 L

4

≤38mm

8

KM-A6

4000-5500bph

0.1-1,5 L

6

28-30mm

9

KM-A8

6000-7000bph

0.1-1,5 L

8

28-30mm

KM automatiske høy hastighet flasken blåser støping maskinen er egnet for produksjon av PET plast beholdere og flasker i alle former. Det er mye brukt til å produsere den kullsyreholdige flaske, mineralvann, plantevernmidler flaske olje flaske kosmetikk, bred munn flaske og varme fyll flaske osv.
Funksjoner i hoveddelen:
1). stabil ytelse med avansert PLC.
2). automatisk preform transportbånd lagre menneskelige kostnader.
3). preform selv rotasjon og infrarød motorvarmer revolusjon forsikre med distribusjon av varme, forbedre flasken forme frekvensen, øke produksjonen.
4). høy justere ytelse aktivere forvarme Forformer perfekt for justere spenning kontroll området i PLC, som kan justere temperaturen på infrarød lysene i motorvarmer, og holde riktig temperatur og luftfuktighet ufravikelig.
5). høy safeties med automatisk låsing sikkerhetsenhet i hver mekanisme, som vil gjøre produksjonen i et perfekt trygt miljø ved sammenbrudd i bestemt prosedyre.
6). innføre FESTO luft sylinderen for å unngå forurensning og støy.
7). tilfredshet med forskjellige atmosphShirley press for blåser og mekanisk handling ved blåser og handling i tre deler i luften press diagram av maskinen.
8). sterk lukkekraft med høyt trykk og dobbel sveiv koblinger låser mold.
9). opererer på to måter: automatiske og manuelle.
10). sikker, pålitelig og unik design av plasseringen av ventilen at pneumatiske diagrammet i maskinen enklere å forstå.
11). lave kostnader, høy effektivitet, enkel drift og vedlikehold etc, profiterte helautomatisk teknologiske prosessen.
12). ideelt kjølesystemet gjøre ferdig flasker uten noen feil.
13). enkel å installere, test og oppstart.
14). lav avslag rate: mindre enn 0,2 prosent.

Flytskjema

Høy kvalitet mugg

Rettferdig Foto:

Pakking og frakt:


Våre tjenester
Installasjon, feilsøking, opplæring, ettermarked
(En). installasjon, feilsøking
Etter utstyr nådd verkstedet til kunden, plassere utstyr i henhold til plan layout vi tilbudt. Vi vil arrangere krydret tekniker utstyr installasjon, feilsøking og test produksjon på samme tid gjør utstyr nå vurdert produksjon kapasitet på linjen. Kjøperen må levere runde billetter og innkvartering av våre ingeniør og 80 dollar per dag som lønn for en ingeniør.
(To). trening
Vårt selskap tilbyr teknologiopplæring til kunden. Innholdet i trening er struktur og vedlikehold av utstyr, kontroll og drift av utstyr. Opplæring er i verkstedet til kunden. Erfarne tekniker guide og etablere trening disposisjon. Etter trening kunne teknikeren kjøperen mestre drift og vedlikehold, kan justere prosessen og behandle forskjellige feil.
(Tre). Kvalitetsgaranti
Vi lover at varene er helt ny og ikke brukes. De er laget av passende, vedta nye design. Kvaliteten, spesifikasjonen og funksjon møte etterspørselen av kontrakten. Vi lover at produkter av denne linjen kan lagring i ett år uten å legge noen aseptiske.
(Fire). Etter salg
1, etter å sjekke, vi tilbyr 12 måneder som kvalitetsgaranti, gratis tilbud slitedeler og tilby andre deler for lavest pris. I kvalitetsgaranti, bør teknikeren kjøpere operere og vedlikeholde utstyr i henhold til Selgers etterspørsel, feilsøke noen feil. Hvis du ikke kan løse problemene, vil vi lede deg via telefon; Hvis problemene er fortsatt ikke kan løse, vi vil arrangere tekniker til fabrikken løse problemer. Kostnaden for tekniker ordningen kan du se metoden kostnader behandling av tekniker.
2, etter kvalitetsgaranti, vi tilbyr teknologi støtte og etter salg service. Tilbud deler og andre reservedeler til gunstig pris. etter kvalitetsgaranti, bør teknikeren kjøpere operere og vedlikeholde utstyr i henhold til Selgers etterspørsel, feilsøke noen feil. Hvis du ikke kan løse problemene, vil vi lede deg via telefon; Hvis problemene er fortsatt ikke kan løse, vi vil arrangere tekniker til fabrikken løse problemer. Kostnaden for tekniker ordningen kan du se metoden kostnader behandling av tekniker.

Sertifisering:

Selskapet bilde


King maskinen er en av de største semi automatisk to hulrom flasken blåser produsenter og leverandører i Kina. Vi har introdusert mange profesjonelle operatører og teknikere, samt avansert utstyr i vår fabrikk for å gi deg presise utstyr til konkurransedyktig pris. Og tilpassede ordrer er også velkommen.

Hot Tags: semi automatisk to hulrom flasken blåser, Kina produsenter, leverandører, fabrikken, tilpasset pris
Beslektede produkter

Forespørsel