Høyhastighets Full automatisk plastflaske Blowing Machine

Høyhastighets Full automatisk plastflaske Blowing Machine

God kvalitet vannflaske blåse Molding maskinen er egnet for produksjon av PET plast beholdere og flasker fra 0.01-25 L. Det er mye brukt til å produsere den kullsyreholdige flaske, mineralvann, kullsyreholdig drikke flaske, plantevernmidler flaske olje flaske kosmetikk, bred munn flaske osv.

Produktdetaljer

tekniske parametere av liten PET flasken blåser maskin

Element

Modell

Kapasitet Per time

Volum

Preform indre diameter

Flaske høyde

1

KM-8Y1

800bph

0.1-2 L

≥12mm

≤300mm

2

KM-8Y

1600bph

0.1-2 L

≥12mm

≤300mm

3

KM-9A

500bph

2-5L

≥16mm

≤350mm

5

KM-9B

300bph

5-10L

≥16mm

≤390mm

6

KM-12

70bph

10-25L

≥16mm

≤500mm

Beskrivelse:
God kvalitet vannflaske blåse Molding maskinen er egnet for produksjon av PET plast beholdere og flasker fra 0.01-25 L. Det er mye brukt til å produsere den kullsyreholdige flaske, mineralvann, kullsyreholdig drikke flaske, plantevernmidler flaske olje flaske kosmetikk, bred munn flaske osv.
-Bruk dobbel sveiv for å justere mold, tunge låsing mugg, stabil og rask, Adopt infrarød ovnen til varme utføre, utføre rotert og oppvarmet like.
-Luften systemet er delt i to deler: pneumatiske action del og flaske blow del for å møte ulike krav til handlingen og blås. Det kan gi tilstrekkelig og jevn høytrykk for blåser store uregelmessig formet flasker.
-Maskinen er også utstyrt med lyddemper og oljebehandlinger system å smøre den mekaniske delen av maskinen.
-Maskinen kan brukes i trinnvise modus og semi-automatisk modus.
-Maskinen er liten med lav investering, enkelt og trygt å operere.

flytskjema

Høy kvalitet Mould

Våre tjenester
Installasjon, feilsøking, opplæring, ettermarked
(En). installasjon, feilsøking
Etter utstyr nådd verkstedet til kunden, plassere utstyr i henhold til plan layout vi tilbudt. Vi vil arrangere krydret tekniker utstyr installasjon, feilsøking og test produksjon på samme tid gjør utstyr nå vurdert produksjon kapasitet på linjen. Kjøperen må levere runde billetter og innkvartering av våre ingeniør og 80 dollar per dag som lønn for en ingeniør.
(To). trening
Vårt selskap tilbyr teknologiopplæring til kunden. Innholdet i trening er struktur og vedlikehold av utstyr, kontroll og drift av utstyr. Opplæring er i verkstedet til kunden. Erfarne tekniker guide og etablere trening disposisjon. Etter trening kunne teknikeren kjøperen mestre drift og vedlikehold, kan justere prosessen og behandle forskjellige feil.
(Tre). Kvalitetsgaranti
Vi lover at varene er helt ny og ikke brukes. De er laget av passende, vedta nye design. Kvaliteten, spesifikasjonen og funksjon møte etterspørselen av kontrakten. Vi lover at produkter av denne linjen kan lagring i ett år uten å legge noen aseptiske.
(Fire). Etter salg
1, etter å sjekke, vi tilbyr 12 måneder som kvalitetsgaranti, gratis tilbud slitedeler og tilby andre deler for lavest pris. I kvalitetsgaranti, bør teknikeren kjøpere operere og vedlikeholde utstyr i henhold til Selgers etterspørsel, feilsøke noen feil. Hvis du ikke kan løse problemene, vil vi lede deg via telefon; Hvis problemene er fortsatt ikke kan løse, vi vil arrangere tekniker til fabrikken løse problemer. Kostnaden for tekniker ordningen kan du se metoden kostnader behandling av tekniker.
2, etter kvalitetsgaranti, vi tilbyr teknologi støtte og etter salg service. Tilbud deler og andre reservedeler til gunstig pris. etter kvalitetsgaranti, bør teknikeren kjøpere operere og vedlikeholde utstyr i henhold til Selgers etterspørsel, feilsøke noen feil. Hvis du ikke kan løse problemene, vil vi lede deg via telefon; Hvis problemene er fortsatt ikke kan løse, vi vil arrangere tekniker til fabrikken løse problemer. Kostnaden for tekniker ordningen kan du se metoden kostnader behandling av tekniker.

Firmaprofil

Zhangjiagang King Machine co, Ltd, er en direkte produsent og eksportør spesialiserer vannbehandlingsanlegg, drikke fylle maskinen, pakking maskin, flaske blåse maskin, plastsprøytemaskiner og reservedeler fylling linje.
Vår fabrikk ble etablert i 1995, år med erfaring i å fylle maskinen industrien i Sør Jiangsu historie. Det er mange utviklings ingeniør fylle maskinen i vårt selskap. Vi bruker oss selv til utvikling, forskning og produksjon av flytende mat og drikke pakking og fylle industrien.
King maskin samarbeidet med mange kunder de siste årene, vi vinne tilliten til kundene fra våre produkter av høy kvalitet. Og vi ser frem til fremtidige samarbeidet med deg om våre produkter kan imponere deg dypt.

FAQ

Q1: Er du et handelsselskap eller en manufactory?
A1: Vi er en manufactory, vi leverer factory prisen med god kvalitet, Velkommen til å besøke!
Q2: Hva er din garanti eller garanti av kvalitet hvis vi kjøper dine maskiner?
A2: Vi tilbyr deg høy kvalitet maskiner med 1 års garanti og levere livslang kundestøtte.
Q3: Når får jeg meg apparat etter jeg betalt?
A3: Delivet tid er basert på nøyaktige maskinen du bekreftet.
Q4: Hvordan kan jeg installere maskinen når den kommer?
A4: Vi sender våre ingeniører til fabrikken installere maskiner og trene ansatte hvordan driver maskinene.
Sp. 5: Hva med reservedeler?
A5: Når vi håndterer ned alt, gir vi deg en reservedeler liste som referanse.

Vår tjeneste
Installasjonstjenesten
Når du er ferdig forberedelse forhold, våre rask og profesjonell aftersales service ingeniør team vil gå til fabrikken installere maskinen, gir deg bruksanvisningen, og trene ansatte inntil de kan drive maskinen godt.
Prøve tjenesten
1. vi kan sende deg video av kjører maskinen.
2. du er velkommen til å komme å besøke vår fabrikk, og se maskinen kjører.
Tilpasset tjeneste
1. vi kan utforme maskinene ifølge dine krav (materil, strøm, fylle type, typer i flasker og så videre), samtidig gir vi deg våre profesjonelle forslag, som du vet, vi har vært i denne bransjen i mange år.
Etter salget service
1. vi levering maskinen og gi regningen lasten på tid å sikre at du kan få maskinen raskt
2. Når du er ferdig forberedelse forhold, våre rask og profesjonell aftersales service ingeniør team vil gå til fabrikken installere maskinen, gir deg bruksanvisningen, og trene ansatte inntil de kan drive maskinen godt.
3. vi ofte spør tilbakemeldinger og tilby hjelp til kunde som maskinen har blitt brukt i deres fabrikk i noen tid.
4. vi gir ett års garanti
5.Well trente andamp; erfarne medarbeidere er å svare på alle forespørsler på engelsk og kinesisk
6.24 timer for ingeniør svar (alle tjenester del 5days i kundens hånd Intland #39; courier).
7.12 måneder garanti og livslang kundestøtte.
8. forretningsforbindelsen med oss vil være konfidensiell til tredjepart.
9. god etter-salg service tilbys, kan du komme tilbake til oss hvis du har spørsmål.
Kvalitetskontroll
Vi har enkelt kvalitet avdelingen, som gjør at råvarer er god, og sikre maskinen kjører problemfritt.
Hvis du vil vite mer om produktet, kan du sende en forespørsel, vil vi løse dine problemer og sende deg kjører vedio.

King maskinen er en av de største høyhastighets helautomatisk plastflaske blåser produsenter og leverandører i Kina. Vi har introdusert mange profesjonelle operatører og teknikere, samt avansert utstyr i vår fabrikk for å gi deg presise utstyr til konkurransedyktig pris. Og tilpassede ordrer er også velkommen.

Hot Tags: høyhastighets helautomatisk plastflaske blåser, Kina produsenter, leverandører, fabrikken, tilpasset pris
Beslektede produkter

Forespørsel