Automatisk fire hulrom plastflaske gjør maskinen

Automatisk fire hulrom plastflaske gjør maskinen

Det er særlig brukes til å produsere 3 gallon og 5 gallon flasker og er mye brukt til å produsere en figur av plast fra PET med halsen utførelser fra 15mm - 200mm.

Produktdetaljer

Innledning:
Det er særlig brukes til å produsere 3 gallon og 5 gallon flasker og er mye brukt til å produsere en figur av plast fra PET med halsen utførelser fra 15mm - 200mm.
Funksjon:
1. perfekt funksjon med økonomiske investeringer.
2. liten størrelse og kompakt konstruksjon med nei mellomrom avfall.
3. lett å operere og vedlikeholde, drift av én person.
4. sparer strøm og urolig å slitt ut. Vedta nye dobbel sveiv fire barer å låse mugg, korset fast. Gi høytrykk blåser systemet.
5. vi kan tilby ulike preform og cap former fra 3-5 gallon å møte customersand #39; krav.
Teknisk parameter:

Modell

KM-12

Beholder

Produktet materiale

PET

Volum

8L-25L(3-5Gallon)

Teoretisk utgang

90-180PCS/H

Preform lengde

15mm 460mm

Preform indre diameter

5mm til 200mm

Støping

Max.Mould plate Dimenstion(L x W)

420x500mm

Max.Mould tykkelse

400mm

Lukkekraft

330KN

Mould åpning strek

380mm

Maskin størrelse og vekt

Hoved maskinen (L x b x H)

218 * 77 * 196 cm

Hoved maskinvekt

Inntil 1000kg

Varmeovn (L x b x H)

237 * 68 * 165 cm

Varmeren vekt

380kg

Strøm

40kw

Detaljer:

Rettferdig bilde

Emballasje andamp, Norge

Våre tjenester
1.Installation, feilsøking

Etter utstyr nådd verkstedet til kunden, plassere utstyr i henhold til plan layout vi tilbudt. Vi vil arrangere krydret tekniker utstyr installasjon, feilsøking og test produksjon på samme tid gjør utstyr nå vurdert produksjon kapasitet på linjen. Tid for installasjon og feilsøking er 15-25 dager.

2. opplæring

Vårt selskap tilbyr teknologiopplæring til kunden. Innholdet i trening er struktur og vedlikehold av utstyr, kontroll og drift av utstyr. Opplæring er i verkstedet til kunden. Erfarne tekniker guide og etablere trening disposisjon. Etter trening kunne teknikeren kjøperen mestre drift og vedlikehold, kan justere prosessen og behandle forskjellige feil.

3. kvalitetsgaranti

Vi lover at varene er helt ny og ikke brukes. De er laget av passende, vedta nye design. Kvaliteten, spesifikasjonen og funksjon møte etterspørselen av kontrakten. Vi lover at produkter av denne linjen kan lagring i ett år uten å legge noen aseptiske.

4.Etter salg

1, etter å sjekke, vi tilbyr 12 måneder som kvalitetsgaranti, gratis tilbud slitedeler og tilby andre deler for lavest pris. I kvalitetsgaranti, bør teknikeren kjøpere operere og vedlikeholde utstyr i henhold til Selgers etterspørsel, feilsøke noen feil. Hvis du ikke kan løse problemene, vil vi lede deg via telefon; Hvis problemene er fortsatt ikke kan løse, vi vil arrangere tekniker til fabrikken løse problemer. Kostnaden for tekniker ordningen kan du se metoden kostnader behandling av tekniker.
2, etter kvalitetsgaranti, vi tilbyr teknologi støtte og etter salg service. Tilbud deler og andre reservedeler til gunstig pris. etter kvalitetsgaranti, bør teknikeren kjøpere operere og vedlikeholde utstyr i henhold til Selgers etterspørsel, feilsøke noen feil. Hvis du ikke kan løse problemene, vil vi lede deg via telefon; Hvis problemene er fortsatt ikke kan løse, vi vil arrangere tekniker til fabrikken løse problemer. Kostnaden for tekniker ordningen kan du se metoden kostnader behandling av tekniker.

King maskinen er en av de største automatisk fire hulrom plastflaske gjøre produsenter og leverandører i Kina. Vi har introdusert mange profesjonelle operatører og teknikere, samt avansert utstyr i vår fabrikk for å gi deg presise utstyr til konkurransedyktig pris. Og tilpassede ordrer er også velkommen.

Hot Tags: automatisk fire hulrom plastflaske gjør maskinen, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, tilpasset, pris
Beslektede produkter

Forespørsel