om oss

Kontakt oss

Zhangjiagang King Machine co, Ltd

Tlf: +86 512 58178676

Faks: +86 512 56796350

Mobil: +86 136 0622 0224

Internett: http://www.king-machine.com

E-post: info@king-machine.com

Legg: 800 meter vest for S338 Luyuan krysser broen, Zhangjiagang City, Jiangsu Province, Kina

Postnummer: 215628

Zhangjiagang King Machine co, Ltd

Velkommen til kong firma

Firmaprofil

Zhangjiagang King firma er profesjonelle til drikke pakking maskiner i zhangjiagang city lukket shanghai flyplass, har vi mer enn 10000 kvadratmeter-arbeidsområdet. Vi leverer komplette produksjonslinjen for vann, Juice og kullsyreholdige drink osv.

King maskinen har langsiktige ideen om "kvalitet-orientert, kundene første '' ved gir globale kunder som i feltet drikke produktet med sett med intelligent utstyr som vann behandling, pre-behandling, blåser molding maskinen, fylle pakking og omfattende løsninger. Vi gitt kundene med feilsøking og avbetaling i tidlig stadium, utstyr forskning og utvikling i midtfasen, undervisning tjenesten i senere stadium. Inntil nå, har King maskinen levert utmerket utstyr og perfekte service for mange kunder over hele verden, for eksempel Kenya Aquamist, Tanzania Sayona, Uganda blå bølge, Venezuela Canaima osv. Som drikke maskiner produksjon har vi et godt arbeidsmiljø.

Workshop

Våre ting

I verkstedet, vi har profesjonelle operatører og teknikere med avansert mekaniske og komplett kvalitetskontroll, King maskin er dugelig av skaffer fullstendig og nøyaktig behandling og hele maskinen produksjon tjenesten, vil vi skape verdi for verdensomspennende kunder. For vår kvalitetskontroll, King maskinen implementerer en omfattende kvaliteten styringssystemer, avhengig av produktkvalitet som det livet Factory, til nå har passert CE, ISO, SGS sertifisering, firmaet strengt i henhold til systemet og standarder og krav, slik at driften av produkter og tjenester for å møte kundekrav, og henter kunden tilfredsstillelse og anerkjennelse.

King maskin velkommen din besøk!

Produkter

Silica sand filter:
Den kan fjerne partikler og gluten partikler i vannet, dermed redusere turbiditet vann.
Aktiv kullfilter:
Den kan fjerne pigment, lukt og en rekke biologiske organismer i vannet.
Natrium ion exchanger:
Den kan fjerne kalsium og magnesium ioner i vannet, slik at myke vannet.
Presisjon filter:
Det kan sikre at detaljene vann inn i omvendt osmose membran er mindre enn 0,1 um.
Omvendt osmose:
Det omvendt osmose enhet er en utstyr å rense saltholdig vann med handlingen av press forskjell av halvt gjennomtrengelig membran. Det kalles omvendt osmose, som det er telleren til naturlige penetrasjon retning. Ulike materialer har forskjellige osmoticpressures.
Omvendt osmose kan fjerne mer enn 97% av løselig salt og over 99% av kolloid, mikroorganismen, partikler og organisme materialer, bli best førstevalg utstyret i prosjekteringen av moderne renset vann, svært renset vann og plass vann (super renset vann). Den mest markerte funksjoner er lavt energiforbruk, ingen forurensning, enkel teknikk, høy kvalitet vann og praktisk drift og vedlikehold.
UV sterilitet:
Den bruker UV for å drepe noen bakterier som kan også gå gjennom omvendt osmose system.
Ozon sterilisere:
Noen bakterier kan ikke bli drept av UV, sterilisatoren bruker ozon for å drepe de bakteriene.
Hollow-fiber Ultrafilter:
Denne ultrafilter vedtar dissymmetrical semipermeable filmen som er laget av Makromolekyl materiale med spesielle prosessen. Rå væsken flyter under press, innenfor eller utenfor filmen. Makromolekyl substans og kolloid partikler i rå væsken tett på filmen overflaten og er kjøpt unna av sirkulerende rå væske blir inspissated, stoffet i væsken er separert, konsentrert.
I henhold til kundens vannkilde nødvendig analyserapport og siste vannet standard, vil vi foreslått kunden å velge passende vann renseanlegg.

Sertifisering


Zhangjiagang King Machine co, Ltd

Tlf: +86 512 58178676

Faks: +86 512 56796350

Mobil: +86 136 0622 0224

Web:http://www.King-Machine.com

E-post:info@King-Machine.com